De restaurantweek; culinaire gerechten aan een uitzonderlijke prijs

Een sappige steak op een bedje van bijpassende seizoensgroenten, een verse paste met een traditioneel bereide saus, het zijn gerechten die dagelijks aan je voorbij komen. Je bent dan ook helemaal zot van de kookprogramma’s op de televisie. Zelf schuif je helaas zelden aan tafel in een toprestaurant om te genieten van culinaire hoogstandjes. Omdat je budget het gewoonweg niet toelaat. Voor zo’n 3-gangendiner ben je toch al gauw een aanzienlijk bedrag kwijt.

Maar niet tijdens de Restaurantweek. Het culinaire evenement dat twee keer per jaar in België georganiseerd wordt; een zomer-en wintereditie. Twee weken lang kun je goedkoop een tafeltje reserveren in één van de 300 deelnemende restaurants. Een gastronomisch diner wordt al voor de lichtverteerbare prijs van €29,50 geserveerd.

Het evenement wordt steeds populairder en het is dan ook een aanrader om tijdig een tafeltje in je favoriete restaurant vast te leggen. Romantisch met z’n tweetjes, gezellig met een groep vrienden of met de hele familie, het kan allemaal.

Is alles volzet of wil je niet wachten tot de winter-of zomereditie van de Restaurantweek? Neem dan ook zeker regelmatig een kijkje bij Groupon. Via Groupon boek je ook dikwijls verschillende soorten etentjes met een leuke korting.

Genieten van gastronomische dinertjes zonder dat dit een aanslag op je portemonnee is; het kan dus! Alvast smakelijk eten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>